Time for Coons

Corry Meyer

Corry Meyer


Corry Meyer las over een Maine Coon, en was direkt aan dit ras verslingerd. Maar pas in 1985 kwam ze erachter dat ze ook in Nederland werden gefokt, en waar. Direkt daarna werd een afspraak gemaakt met Jelle en Lida Vegt (Cattery Cosy Coon) om ze in levende lijve te bewonderen. En daarna duurde het niet lang voordat Cosy Coons Loyal Canny bij Corry kwam wonen.

Volgens Corry lijkt de Maine Coon op de maffia: als je er eenmaal bij betrokken bent, kom je er nooit meer vanaf. Vandaar dat Loyal Canny de stammoeder is “van de Mafiosocats”.

In 1990 was Corry betrokken bij de oprichting van de Rasclub Maine Coon. De eerste “It’s Coontime!” was 84 (A5) bladzijden, en Corry was hierbij betrokken voor de tekstverwerking. Let wel: 1990 was voordat de computer gemeengoed was! Ook was ze actief bij de verzending hiervan, en volgende nummers. Van 1994 tot in 2016 heeft Corry de ledenadministratie van de RMC verzorgd, en was daarmee het gezicht van de RMC voor nieuwe leden. Haar vriendelijkheid en geduld met mensen was een belangrijke factor in de groei van de RMC.

Corry fokte Maine Coons als Cattery “van de Mafiosocats”. Ze heeft 50 nestjes op de wereld helpen zetten. In 1989 werd haar grote liefde, Thomas O’Malley van de Mafiosocats, geboren als kleinzoon van Loyal Canny. Op zijn beurt heeft Thomas bijgedragen niet enkel aan de groei van de Mafiosoclan, maar met zijn imposante en prachtige verschijning ook aan de groei van de RMC. In 2006 heeft Thomas de Mafiosostamtafel achter de regenboog opgezocht.Pagina terug Vorige pagina

Over deze site


Corry Meyer en Thomas O'Malley van de Mafiosocats op show in Schiedam Corry Meyer en Thomas O'Malley van de Mafiosocats op show in Schiedam
Copyright © 2019 coontime.nl
Disclaimer

Laatste check: 8 augustus 2016


Bedankt voor uw interesse in onze artikelen. Houd coontime.nl in de gaten voor nieuw materiaal!