Time for Coons

Gewone Coons

Gewone Coons


Hieronder ziet u een dia-show met foto’s zonder photoshop, zonder voorbereidingstijd qua kat dan wel foto. Het zijn gewone Maine Coons! Wel zijn nog steeds wel foto’s waar de maker dan wel eigenaar trots op is – maar het zijn ook Coons zoals ze, ook op een ongunstig moment, gezien kunnen worden.

 

Bijdragen

Heeft u leuke foto’s (geen photoshop, geen wassen, geen show, geen (beroeps)fotograaf)? Wilt u ze wel in deze slide-show gepresenteerd hebben? Gebruik dan het formulier hiernaast om uw foto op te sturen.

De foto’s in deze dia-show zijn vierkant, en zo’n 800 bij 800 pixels. Als u een foto opstuurt, hoeft het dus geen grote foto van maximale kwaliteit en 3600 bij 2400 pixels te zijn ;).
Er wordt nog gedacht naar een mogelijkheid om de maker van de foto te noemen, zonder af te leiden van de foto. Wellicht de naam op de foto? Verdere ideeën worden op prijs gesteld!

Deze slider is nu 25 foto’s groot. Nieuwe foto’s komen in deze slider, en vallen af als ze nummer 26 worden. Deze foto’s worden dan in andere sliders geplaatst, per categorie. Wat voor soort categoriën er zullen zijn, is nog niet bekend – ideeën zijn welkom!

Copyright

De foto’s zijn ingestuurd door bezoekers van de site. Maar natuurlijk zit er wel copyright op deze foto’s!

 

 Pagina terug Vorige pagina

Over deze site


Uw Coon

 

Even een teken van leven


Copyright © 2019 coontime.nl
Disclaimer

Laatste check: 23 september 2016


Bedankt voor uw interesse in onze artikelen. Houd coontime.nl in de gaten voor nieuw materiaal!