Time for Coons

Over deze site

Over deze site


DISCLAIMER (1)

De artikelen op deze site zijn zorgvuldig geschreven en gecontroleerd. Echter, coontime.nl kan de correctheid niet garanderen! Mocht u een fout tegenkomen, dan verzoeken wij u om deze aan ons door te geven, graag met als onderwerp: “Fout gevonden!”


DISCLAIMER (2)

Wanneer we materiaal van anderen (sites, magazines e.a.) gebruiken, doen we ons best na te gaan of er nog copyright op rust. Indien dit, volgens de ons bekende copyright regels, het geval is, vragen we toestemming om het materiaal te gebruiken. Indien u van mening bent dat toch ergens copyright wordt geschonden op deze site, dan horen wij dat graag, en zullen onmiddellijk stappen ondernemen. We zien uw mail tegemoet, graag met als onderwerp: “Copyright!”

Afgezien hiervan, zullen we altijd de oorsprong van het materiaal vermelden! Mocht een andere vermelding gewenst zijn, dan horen we dat natuurlijk ook graag!


VRAGEN

Mocht u vragen hebben over deze site, dan horen we dit graag. U kunt contact opnemen met als onderwerp: “Vraag”. Mochten bepaalde vragen vaker gesteld worden, dan komt er wellicht een pagina ‘Frequently Asked Questions’. We horen daarom bij uw vraag graag of u toestemming geeft uw vraag, met uw naam (niet email adres, natuurlijk) in zo’n FAQ te vermelden. Vragen waarbij dit is toegestaan, krijgen natuurlijk voorrang bij het beantwoorden.

Natuurlijk kunt u ook vragen stellen die niet zozeer over de site gaan, maar eerder over Maine Coons.


TENSLOTTE

U denkt wellicht dat een site op dit domein gelieerd is met de Rasclub Maine Coon (RMC). Er is echter geen verband met de RMC, noch met het magazine van de RMC: “It’s Coontime!

(In 2014 werd de website van de RMC vernieuwd, en er was onduidelijkheid over de domeinnaam. De domeinnaam ‘Coontime.nl’ is toen aangeboden aan de RMC. De RMC heeft toen het aanbod afgewezen en de domeinnaam niet willen gebruiken.)Pagina terug Vorige pagina

Over deze site


Contact

 

Even een teken van leven


Copyright © 2019 coontime.nl
Disclaimer


Bedankt voor uw interesse in onze artikelen. Houd coontime.nl in de gaten voor nieuw materiaal!