Time for Coons

Achtergronden van de katten

Achtergronden van de katten


Een betere naam voor dit deel is wellicht “Rugzakjes”. Natuurlijk heeft iedere kat een rugzakje dat heet “ik ben een kat”. Zoals wij eigenlijk allemaal een rugzakje hebben dat heet “ik ben een mens”. Maar de inhoud van dit rugzakje van andere mensen kunnen we vaak goed inschatten – we zijn tenslotte zelf mens, nietwaar?. Het rugzakje van de kat “ik ben een kat” kunnen we minder goed inschatten. Natuurlijk, sommigen kunnen het beter dan anderen, en sommigen kunnen het gelukkig ook goed aan andere mensen uitleggen.

Daarnaast hebben katten, net als mensen, nog een eigen rugzakje. Soms is dat leeg, of heel licht. Soms is dat zwaarder. Weer, net als bij mensen. Maar het is vaak moeilijk om deze extra rugzakjes in te schatten. Dat is eigenlijk de bedoeling vvan deze sectie.

Kittens die bij een fokker worden gekocht hebben eigenlijk enkel een papiertje in hun rugzakje: hun stamboom. En we hopen dat ze nog geen extra “rugzakje” hebben.
Soms moeten katten herplaatst worden. Of een herplaatser nu van een fokker komt, uit een kattenvereniging, of uit het asiel – al deze katten hebben hun eigen verhaal. Of verhalen.Pagina terug Vorige pagina

Over deze site


'Rugzakjes'

 

Even een teken van leven


Copyright © 2019 coontime.nl
Disclaimer


Bedankt voor uw interesse in onze artikelen. Houd coontime.nl in de gaten voor nieuw materiaal!